LOT’s

dav

Wij zijn LOT’s! Dit vocaal ensemble bestaat sinds september 2013 en we hebben inmiddels al een uitgebreid repertoire. We zijn met 18 enthousiaste zangers, 8 mannen en 10 vrouwen, in de leeftijd tussen 30 en 55 jaar. Het koor wordt begeleid door de gedreven jonge pianist Manon Berendschot. We zingen rustige popliedjes met een klassiek tintje, wereldmuziek en licht klassieke muziek. We zingen twee-, drie- en vierstemmig. We zingen a lot of tones en a lot of tunes en we zijn met a lot of tenors…

We kunnen nog een bas gebruiken in het koor!

We treden ook graag op! Dus als u ons wilt boeken voor een muzikale opluistering van bijvoorbeeld een receptie, lezing of kerstmarkt, graag contact opnemen met Lotte. Ook als u een podium heeft in een verzorgingstehuis komen we graag een concertje verzorgen.

Een aantal titels: Don’t worry ‘bout me van Frances, The Seal Lullaby van Whitacre,  Africa van Toto, Viva la vida van Coldplay, Fields of gold van Sting, Une belle histoire, Eres tu, Mandela, California Dreaming, Gabriellas Sang, Go down Moses, The town I loved so well, All of me van John Legend, Barcarolle van Offenbach, Lopen tot de zon komt van Acda en de Munnik, So happy together van The Turtles.

 

Kerstmanifestatie 2015 Grote Kerk Breda:

                   

Advertentie

4 comments

  1. Ik heb jullie gisteren gezien / gehoord bij Volkoren in Middelburg. Ik was onder de indruk, er hing een positieve aura boven jullie. Ik zag dat jullie genoten, en terecht!

  2. Wat een gaaf optreden tijdens Middelburg Volkoren!
    Jammer dat jullie uit Breda komen en niet uit Middelburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s